Naiset sillanrakentajina päätöksenteossa – naistenpäivän puoluerajat ylittävät etkot 7.3.

Elämme poikkeuksellista aikaa ja joudumme tekemään monet asiat uudella tavalla. Myös vaalikampanjassa tarvitaan toisin tekemistä. Yhteistyö on tulevaisuustyötä. Se edellyttää yhteistä merkityksellistä tavoitetta. Siksi mekin päätimme kokoontua yhteen ja keskustella meille tärkeistä asioista tulevaisuuden Lahdessa. Samat asiat yhdistävät meitä yli puoluerajojen. Yhdessä olemme enemmän ja yhteistyöllä saavutamme enemmän. 

Tule mukaan naistenpäivän etkoille puoluerajat ylittävään Facebook livelähetykseemme sunnuntaina 7.3. klo 17:00. Mielipiteitä vastakkain asettelevan perinteisen vaalipaneelin sijaan haluamme uudistaa vaalikeskusteluiden henkeä heittäytymällä keskusteluun meille tärkeiden tekstien kautta. Jokainen meistä on saanut tehtäväkseen valita tekstin, joka kuvastaa omaa itseä, arvoja tai muuten itselle tärkeää asiaa. Se voi olla runo, laulu, motto, mikä vain. Tekstit esitellään livelähetyksessämme niin, että pääsemme yhdessä arvuuttelemaan, mikä teksteistä on kenenkin valinta. Samassa avaamme ajatuksia, jotka vaikuttavat elämäämme myös päätöksentekijöinä.

Mukana keskustelussa Anna-Maria Mitchell (vas), Minna Lampinen (sdp), Krista Karjalainen (kd), Sanna Virta (sdp), Susanna Norja (kok) ja Tiina Jokinen (vih).

Lisätietoja:

Tiina Jokinen, tiina.jokinen@lh.lahti.fi, 050 373 4446
Krista Karjalainen, krista.karjalainen@edu.lahti.fi, 050 596 9645
Minna Lampinen, Minna.Lampinen@lh.lahti.fi,044 554 6414 
Annamaria Mitchell, annamaria.mitchell@icloud.com, 045 239 7775
Susanna Norja, susanna.norja@gmail.com, 044 289 9590 
Sanna Virta, sanna.virta@gmail.com, 050 911 9605 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *